Header beställningar

Varmt välkommen hit! Marica heter jag och bloggar på maricalindbeerg.blogg.se och detta är min hemsida för er som vill beställa headers av mig till din blogg. Jag skapar din header i ett program som heter Gimp 2.6 som jag har varit insatt i i 4 års tid nu. Här nedanför kommer du att hitta alla information som du behöver för att beställa en header av mig till din blogg, var snäll att läs allt innan du mailar mig så du får med allting som jag behöver för att skapa din header. Varmt välkommen att beställa!
 
 
 
MITT NAMN OCH BLOGGNAMN, är något som ALLTID står med på en header som jag skapar. Men från och med nu går det att köpa bort mitt namn från din header som jag skapat till dig. Detta gäller endast betalda headers och då kostar det 20 kronor extra att köpa bort mitt namn, är det en gratis header så är et obligatoriskt att mitt namn står med på header, alltså det går INTE att köpa bort mitt namn och bloggnamn från en gratis header.
 
 
Maila mig mig bilder och en breskrivning på hur du vill ha din header till mig, i beskrivningen vill jag ha med vad du vill att det ska stå på headern tex namn, bloggnamn osv. Jag vill även att du skriver med om du vill ha några färger eller mönster på headern, skriv även med ditt bloggnamn och om du behöver hjälp att sätta in header eller inte. Det är också viktigt att du kommer ihåg att jag INTE vill arbeta med mobilbilder eller instagrambilder. Det är viktigt att du får med all information jag behöver i ditt mail för att kunna skapa din header, här är en mall du kan gå efter så du är säker på att du får med allting:
 
- Beskrivning, hur vill du att den ska se ut? Ger du mig fria händer?
- Bilder, hur många bestämmer du själv som ska vara med på headern
- Färger eller mönster, färger på tex text/namn på headern av mönster.
- Text, namn eller bloggnamn tex som ska stå på headern
- Ditt bloggnamn
- Ska jag sätta in eller inte?
- Måtten på headern, kan du inte det så fixar jag fram det.
- Övrig information som tex din hästsnamn eller likande.
 
Detta är min mail dit du ska skicka ditt mail, marico1994@hotmail.com <-- Kopiera det här och klistra in på din mail så du vet att du får rätt mailadress till mig. Jag svarar på ditt mail när det är din tur i beställningskön. Du hamnar på den platsen ditt mail kommer in på. OBS! Maila endast om du är intresserad av att beställa header, vill ej ha mailkompisar eller likande då detta har förekommit!
 
Tänk också på att läsa igenom ditt mail ordentligt innan du skickar iväg det så du är säker på att du har fått med allting jag behöver för att kunna skapa din header. 
 
Fråga: Jag har mailat dig med inte fått något svar?
Svar: Det kan hända att jag inte hunnit läsa ditt mail eller så kan det vara så att mailet kommit bort, sådant händer. Mailet kan även hamna i skräppost och där kollar jag inte så ofta, men jag försöker. Så har du inte fått svar på ditt mail inom 48 timmar (2 dagar) får du gärna maila mig igen så att ditt mail kommer överst i mailinkorgen.

Fråga: Gör du designer? Jag har sätt dig göra till andra.
Svar: Egentligen inte, det sker vid undantag. Jag håller fortfarande på att 'utbilda' mig kan man säga, jag håller fortfarande på att lära mig allt om kodningn, html och allt där till. Jag kan endast göra enkla designer och inte hur avancerade som helst, är du intresserad kan du alltid fråga mig så kan jag vissa dig designer jag har gjort tidigare, annars hänvisar jag dig gärna till någon annan som gör hela designer.

Fråga: Hur lång tid brukar det ta att få sin header?
Svar: Det kan ta allt från några timmar till två - tre dagar, allt beror lite på hur mycket tid jag har till datorn, hur snabba vi är på att svara varandra osv osv. 

Fråga: Kan jag skicka mobilbilder och svartvita bilder?
Svar: Mobilbiler ser jag helst inte att du skickar, då dom oftast är dålig kvalité och jag vill att headersen ska vara i så bra kvalité det bara går. Och jag tycker inte man får bra kvalité med mobilbilder. Svartvita bilder där emot får du skicka, det spelar ingen roll för mig om dom är svartvita eller i färg.

Fråga: Hur får jag reda på måtten på min header?
Svar: Enklast är dom du printar, alltså print screen och sedan mäter headern i paint (alla datorer har paint). Eller så sparar du ner till nuvarande header och tar upp den i paint och så kommer måtten att stå längst ner till vänster i bilden på paint.
 
Fråga: Kan du hjälpa mig att sätta in min header?
Svar: Ja det kan jag göra, du fär gärna nämna i mailet att jag ska hjälpa dig att sätta in den, har du blogg.se, horseworld eller nattstad kan jag hjälpa dig. För att kunna hjälpa dig så behöver jag inloggnings uppgifter till din blogg, ändra lösenord till något enkelt och skicka dom till mig så sätter jag in din header på en gång.
 
Fråga: Varför svarar du inte på mitt mail?
Svar: Om jag inte svarar så är jag upptagen och svarar på det så fort jag kan eller så har mailet helt enkelt inte kommit fram som det ska. Testa då att skicka iväg mailet igen. 
 
 
Betalning sker till min internetbank innan jag skickar eller sätter in din header. Betalningen sker alltid först, när jag ser att pengarna kommit in så ber jag om inloggning till din blogg eller så skickar jag den till dig. Jag meddelar dig alltid när din header är klar och vissar den för dig. Sedan skickar jag mina kontouppgifter till dig så får du föra över pengarna till mitt konto. Om inte header är gratis då behöver du inte bry dig om detta. Nu kan du även betala med Swish om du har det!
 
Har du frågor eller är det något annat du undrar över så får du väldigt gärna höra av dig till mig, här på hemsidan eller på mailen.